printings

Termeni si conditii

S.C Xtel Com S.R.L.


Romania, Brasov, 60 Carpatilor str., MIP-XTL 156 ,AC 500096

 

Cititi cu atentie Termenii de Utilizare ai Printings.ro si ai celorlalte magazine proprietate a susnumitei firme. Termenii de Utilizare reglementeaza accesul si utilizarea site-urilor. Prin accesarea sau utilizarea magazinelor online sunteti de acord sa respectati acesti Termeni de Utilizare si orice restrictii, sau norme care pot fi postate in legatura cu sectiuni specifice sau servicii ale magazinelor virtuale .


Xtel Com  și-a luat angajamentul să vă respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private. Acest cont este creat la noi ca urmare a comunicării / comenzilor Dvs. Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță, rămân proprietatea dumneavoastră și sunt stocate doar pe servere din Romania. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul European, iar nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.    


1. Serviciul de hosting este asigurat de catre NET DESIGN SRL, adresa de corespondență fiind dpo@mxhost.ro. NET DESIGN SRL este și persoană împuternicită în raport de activitatea de găzduire web.

2. Începând cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail: 
office@printings.ro

3. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de furnizare a produselor comandate de clienți. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).

4. Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și detaliile privind comenzile transmise către subscrisa.

5. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entități desemnate să prelucreze datele în numele și pe seama sa. Cu toate acestea, Xtel Com SRL rămâne operatorul datelor dumneavoastră. Astfel, este posibil sa transmitem datele către autorități publice, consultanți externi, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidențialitate și de protecție a datelor).

6. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării. 

7. Pentru prelucrarea comenzilor, durata prelucrării va varia în funcție de perioada contractuală agreată de părți. Pentru îndeplinirea anumite obligații legale (cum ar fi obligațiile evidență de contabilă și raportare fiscală, arhivare etc.), durata prelucrării variază și ea în funcție de obligația legală incidentă. Începând cu data de 25 mai 2018, informații despre durata prelucrării datelor dumneavoastră pot fi obținute la următoarea adresă de e-mail: office@printings.ro

8. Aveți dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, în anumite condiții.

9. Cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume și adresă) vă va împiedica să plasați o comandă.

10. Aveți dreptul la portabilitatea datelor – în anumite condiții puteți primi datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau se poate solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

11. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale. Acest lucru nu vă va afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de a vă retrage consimțământul.

12. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile.

Lista tuturor drepturile dumneavoastră odată cu adoptarea și implementarea GDPR


Prin urmare, în calitate de client Xtel Com SRL, aveți următoarele drepturi: 

  • Dreptul la informare- puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
  • Dreptul la rectificare- puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
  • Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării- puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul de opoziție- vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor- puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
  • Dreptul de a depune plângere- puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
  • Dreptul de retragere a consimțământului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

  • Puteți vizualiza Contul de client aici Cont Personal și crea propria parolă personalizată Parola uitată

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la office@printings.ro 


Printings.ro isi rezerva dreptul de a face modificari la acest site si la aceste Conditii de Utilizare, in orice moment, fara notificare prealabila. Va recomandam sa revizuiti acesti Termeni de Utilizare de fiecare data cand accesati acest site.

Beneficiarul va preda in scris, prin Comanda sa, toate informatiile necesare, materialele sau machetele grafice ce doreste a fi folosite, in timp util, inainte de data stabilita pentru acordul de forma finala al comenzii ( BE ) sau data de realizare stabilita de livrare. 


Nerespectarea termenului de predare sau furnizarea neconforma din punct de vedere tehnic sau gresita a informatiilor, materialelor sau machetei exonereaza de raspundere printings.ro in ceea ce priveste nerealizarea respectivei comenzi in termenele stabilite, chiar daca aceasta a fost achitata in prealabil. Daca este cazul, Beneficiarul va suporta costurile suplimentare generate de intarzieri.


Beneficiarul se obliga sa precizeze in scris, daca este necesar sau solicitat de printings.ro, acordul la forma finala a comenzii ( BE ), orice modificare ulterioara revenind exclusiv ( diferenta de costuri, timp ) in sarcina Beneficiarului. 


Orice diferend datorat neprecizarii corespunzatoare a BE este considerat a fi din culpa Beneficiarului si cade exclusiv in sarcina acestuia.

Textele si mesajele publicitare sunt difuzate sub unica responsabilitate a Beneficiarului si trebuie sa se conformeze legislatiei romane in vigoare. Orice informatie neconforma cu realitatea furnizata de catre Beneficiar si care ar conduce la lezarea oricaror interese ale tertilor este in sarcina Beneficiarului. De asemenea Beneficiarul raspunde pentru nerespectarea drepturilor de proprietate intelectuala a tertilor, daca este cazul, in ceeea ce priveste siglele, machetele, sloganurile folosite etc.


Este strict interzis sa retineti, distribuiti, publica, sau de a folosi orice parte a continutului sau copii dupa acesta, cu exceptia cazurilor permise in mod expres in acesti Termeni de Utilizare. 


Vi se acorda permisiunea de a accesa si utiliza acest site si continutul sau cu unicul scop de a pregati, a evalua si a lansa o comanda de produse sau servicii exclusiv prin intermediul Printings.ro . Nu sunt permise si autorizate alte scopuri, cum ar fi descarcarea, pastrarea, utilizarea, publicarea sau distribuirea unei parti din continut. Obtinerea de produse de la Printings.ro nu va da dreptul de a utiliza orice parte a continutului site-ului, in schimb puteti utiliza, in orice scop legal, produsele finite obtinute de la Printings.ro .


Sunteti de acord sa utilizati acest site intr-o maniera responsabila, care este in deplina conformitate cu acesti Termeni de Utilizare, precum si cu legile si reglementarile in vigoare. Fara nici un fel de exceptie, orice parte din continutul site-urilor nu poate fi folosita: ca o marca comerciala sau alta marca, pentru orice fel de utilizare pornografica, pentru orice scop ilegal, pentru a defaima orice persoana, pentru a incalca dreptul de intimitate sau publicitate a oricarei persoane, pentru a nu incalca orice drept de autor, denumiri sau marci comerciale sau alt drept de proprietate intelectuala ale oricarei persoane sau entitati. Sunteti de acord ca nu veti folosi site-ul pentru a realiza Produse care sunt ofensatoare, ilegale, hartuitoare, defaimatoare, amenintatoare, daunatoare, obscene, de virusare sau in alt mod inacceptabil. Printings.ro poate refuza sau intrerupe oricand serviciile pentru clientii care se dovedesc a fi angajati in activitati nedorite cu ajutorul Printings.ro .


Printings.ro va garanteaza in conformitate cu legile Romaniei in vigoare:

calitatea, termenul de valabilitate si garantie al produselor, certificate de provenienta, veridicitatea informatiilor din site etc.

 

Printings.ro este magazinul virtual al S.C. XTEL COM S.R.L.


Produsele expuse in magazinul virtual Printings.ro sunt cu titlul de prezentare. Este posibil ca, din cauza volumului mare de informatii, sa existe unele erori in materialul de prezentare si de aceea va informam ca acest continut ESTE ORIENTATIV. Pentru comenzi ferme va recomandam sa consultati inainte un consilier. 


Ne rezervam dreptul de a schimba oferta de produse si pret fara o informare prealabila.

Multumim colaboratorilor nostrii pentru posibilitatea de a putea folsi/expune in totalitate sau partial produse pe care se regasesc brandurile lor.


Va multumim pentru accesare.

Va rugam consultati unul din consilierii printings.roPrintings.ro

 

This product was added to Wishlist
Leave a message

Va rugam introduceti o adresa de mail valida

Enter
close
Join our newsletter

Recieve off 25% off yor first order