printings

Livrare Tiparituri Printuri

Va multumim pentru accesare.

S.C Xtel Com S.R.L.

Romania, Brasov, str.Zizinului 109 bis

Printings.ro va garanteaza in conformitate cu legile in vigoare:

calitatea, termenul de valabilitate si garantie al produselor, certificate de provenienta, veridicitatea informatiilor din site etc.

Livrarea se face prin sistem curier sau de la sediul  Printings.ro 

Pentru comenzi mai mari de 100 euro +TVA, cu exceptia livrarilor cu volum mare, costul livrarii este sustinut de Printings.ro in orice localitate din Romania 

La livrare, Prestatorul va remite Beneficiarului bonul sau factura fiscala precum si restul de documente prevazute de Legislatia Romana.

Reclamatiile privind calitatea sau eventualele vicii ascunse aferente unui lot de marfa livrat, aparute ulterior momentului receptiei la livrare, se vor formula in scris de catre Beneficiar in termen de maxim 24 ore de la livrare. In cazul in care aceste reclamatii sunt intemeiate si constituie culpa Prestatorului*, acesta se obliga sa inlocuiasca integral si pe cheltuiala sa produsele necorespunzatoare.

* Nu se admit:

-Reclamatii referitoare la conceptia produselor pentru care Prestatorul a primit viza Bun de Tipar;

-Reclamatiile din partea Benficiarului referitoare la cantitatea produselor facuta dupa implinirea termenului de 24 ore de la receptia produselor 

-Reclamatiile referitoare la calitatea produselor manipulate sau transportate necorespunzator si acceptate la receptionare. 

-Reclamatii care nu se intemeiaza pe un lot identificabil de etichete care insotesc ambalajele in care se livreaza produsele.

Preturile NU CONTIN TVA

Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Va rugam consultati unul din consilierii printings.ro

0721 10 10 20

office@printings.ro

This product was added to Wishlist
Leave a message

Va rugam introduceti o adresa de mail valida

Enter
close
Join our newsletter

Recieve off 25% off yor first order